De perfecte oplossing voor deze hitte: Moonshine!

De perfecte oplossing voor deze hitte: Moonshine!

O'Donnell Moonshine's hitteplan advies

Heb jij al een hitteplan voor deze warme zomerdagen? O’Donnell Moonshine adviseert de volgende cocktails toe te voegen aan jouw hitteplan!

P.S. Haal snel onze zomersmaken in huis zolang het nog kan. Blood Orange en Lemon Drizzle worden over een paar maanden omgewisseld voor onze wintersmaken. En onze exclusieve 2022 zomersmaak, Very Cherry, komt na deze zomer niet meer terug.

Blood Orange Mojito

Droom weg bij het zomerige karakter van onze Blood Orange Moonshine en geniet van de perfecte cocktail voor warme zomeravonden - de 'Blood Orange Mojito'!

Elke slok combineert de scherp maar zoete smaak van dieprode bloedsinaasappelen met de sterke High Proof. De 'Blood Orange Mojito' is ongetwijfeld een van de mooiste cocktailcreaties, een cocktail met een painting-like kleurverloop van fruitige oranje tinten, het levendige groen van de muntblaadjes en het sierlijke roze van de frambozen. 

Laten we eerlijk zien, wie zou niet zijn voeten in het warme zand willen begraven bij het zien van deze cocktail?

Klik hier voor het volledige recept! 

Western Chicago

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen zin in een ingewikkeld cocktail recept? We got you! 

Mix cola met 'Lemon Drizzle' en geniet van een snelle en frisse cocktail. 

Cherry Mate

Is rozemarijn in je drankje onvoorstelbaar voor je? Dan heb je onze 'Cherry Mate' nog niet geprobeerd. Laat ons bewijzen dat rozemarijn niet alleen perfect is in gerechten.

Onze kersenlikeur, Very Cherry, en een handvol kersen vormen de fruitige basis van deze cocktail. Deze fruitige smaken gaan samen met de bittere smaak van de tonic en een flinke scheut High Proof. Last but not least, wordt de cocktail verfijnd met de unieke smaak van verse rozemarijn. Het resultaat is een verfrissende zomercocktail die niet te zoet is, maar ook niet te sterk. 

Klik hier voor het volledige recept.

Deze zomerse cocktail recepten en meer kun je vinden op onze cocktail pagina! Naast het genieten van heerlijke cocktails in de zon adviseren wij je natuurlijk ook veel water te drinken en tussendoor de schaduw op te zoeken.

Cheers!

Terug naar blog