Upcycling

Upcycling

Upcycling 

Onze moonshine komt in glazen Mason Jars van goede kwaliteit. Zonde om na gebruik meteen in de glasbak te gooien toch? 

Wij vinden het leuk om de glazen op een creatieve manier een tweede leven te geven. Duurzaam en dus goed voor het milieu. En dat noemen we "Upcycling"

Zoals je hierboven ziet hebben we onder andere de glazen beschilderd met gekleurd krijtverf. Mooi als (kweek) pot voor kruiden en plantjes. Met donkere krijtverf kan je ook opschrijven wat er in zit. Ook leuk om te gebruiken als vaas of bewaarglas voor spatels en ander keukengerei. 

 

Eenvoudig verwijderen van labels

Onze labels zijn vaak stevig aan het glas vastgelijmd. We hebben een handig trucje om deze gemakkelijk te verwijderen: - neem een stuk keukenpapier - doordrenk het met een neutrale olie - bind het vast om het glas met een elastiekje - laat het een nachtje zitten. Vervolgens kan je het label er gemakkelijk afhalen en de lijmresten onder warm water afwassen. 

 

Instagram 

Op onze Instagram-pagina hebben we een verzameling aan Upcycling ideeën die we regelmatig updaten. Te vinden door te klikken op de eerste button van de hoogtepunten, die ook Upcycling heet, zie afbeelding:

 

Wij zullen dit regelmatig updaten met nieuwe ideeën. Dit wordt ook aangevuld met ideeën van onze klanten.

 

Stuur ons jouw creatie

Dus, heb jij iets gemaakt dat je graag wil delen, laat het ons vooral weten. Maak een foto van jouw creatie en stuur het op. Via een berichtje op Instagram, Facebook of stuur een mailtje naar info@odonnell.nl 

Veel plezier ermee! 

 

 

 

Terug naar blog