O'Donnell's ideeën voor een onvergetelijke oudejaarsavond

O'Donnell's ideeën voor een onvergetelijke oudejaarsavond

Ondanks dat de feestjes dit jaar kleinschaliger zullen zijn, hebben wij nog steeds leuke suggesties om er een knallend Oud en Nieuw van te maken!

Een gourmetavond met heerlijke cocktails! 
Raclette-avonden (waarbij kaas gesmolten wordt en over verschillende producten wordt gegoten) op oudejaarsavond kennen in Duitsland een lange en traditie. Geen wonder, want onze oosterburen houden van lekker eten en de ingrediënten voor raclette zijn gevarieerd. In Nederland hebben wij natuurlijk onze eigen variant: De gourmetavond! Zo’n avond vliegt voorbij en je hebt leuke gesprekken in gemoedelijk gezelschap. Natuurlijk kunt u niet zonder heerlijke cocktails. Want bij elke goede maaltijd hoort een goed drankje. Onze Moonshine is hiervoor de perfecte basis. U vindt recept ideeën in onze rubriek Cocktails.

Spelletjes marathon met originele likeur
Vooral tijdens de laatste lockdowns beseften we hoe waardevol gezelschapsspelen kunnen zijn. Er is altijd genoeg te lachen, te discussiëren en ook te proeven op een spelletjesavond. En wat dacht je van een van onze likeuren? Want laten we eerlijk zijn, een lekkere drankje hoort net zo goed bij oudejaarsavond als het vuurwerk om 12 uur. Wij bevelen “Macadamia” of “Roasted Apple” aan voor het koude seizoen. 

Gezellig rond bij de vuurschaal met warme winter punch
Buiten zijn is altijd fijn! Om het niet te koud te krijgen, ga je met je geliefden bij een warme vuurschaal zitten. Wat mag er niet ontbreken? Precies, een hete kop punch! Wat dacht je van onze "Toffee Ginger Punch" of "Nutty Toddy"? Welke je ook kiest, het belangrijkste is dat het lekker warm is. Vergeet natuurlijk ook de dekens niet, want dan kun je lekker knus tegen elkaar aankruipen en genieten van de avond.

Hoe dan ook, wij van O'Donnell wensen u een gelukkig nieuwjaar, wij kijken uit naar een voorspoedig 2022!

Cheers!
Terug naar blog